ΤΟ σημειώναμε ως ευχή αλλά και ως προσδοκία για να πάνε όλα καλά. Μιλάμε για την σχεδιαζόμενη σήραγγα που θα ενώσει τα χωριά Θεοδώριανα και Μελισσουργούς, έργο για το οποίο, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με το ΕΜΠ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε 24.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει στην έρευνα.
Σε σχόλιό μας αναφέραμε ότι θα ήταν χρήσιμο στην ομάδα να συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας καθηγητής του ΕΜΠ, Δημήτρης Καλιαμπάκος, καθότι η συμβολή του για την αναστήλωση της γέφυρας Πλάκας υπήρξε πολυτιμότατη, άρα γιατί όχι και με το υπό σχεδιασμό έργο. Με χαρά βλέπουμε ότι ο Δημ. Καλιαμπάκος βρίσκεται και πάλι μπροστά και μάλιστα πριν λίγες ημέρες με τον δήμαρχο Κεντρ. Τζουμέρκων, Χρήστο Χασιάκο και με τους συναδέλφους του καθηγητές, Ανδρέα Μπενάρδο και Παύλο Νομικό, βρέθηκαν επιτόπου στα σημεία όπου γεωτρύπανο πρόκειται να κάνει ερευνητικές γεωτρήσεις.
Προς τούτο, για να διευκολυνθούν στο έργο τους, ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου για την δημιουργία προσβάσεων, η οποία φυσικά και θα παρασχεθεί. Βρήκαν τον χώρο που θα χτυπήσει το γεωτρύπανο, η δουλειά ξεκινάει και περιμένουμε τα αποτελέσματα.
Σε καλά χέρια και πάλι τα Τζουμέρκα γι’ αυτό και δηλώνουμε αισιόδοξοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ