Η Ελεονώρα Ζουγανέλη την Τρίτη 25 Αυγούστου στην Πρέβεζα

Συναυλία στην Πρέβεζα (Κηποθέατρο Δήμου «Γιάννης Ρίτσος») την Τρίτη 25 Αυγούστου θα δώσει η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τίτλο στις εμφανίσεις της «Νάμαστε».
Η ίδια σε σημείωμά της, αναφέρει: «Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενέργεια από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής. Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργειά μας ένα, τραγουδώντας! Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!».
Μαζί της επί σκηνής σ’ αυτές τις εμφανίσεις, βρίσκονται οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, κιθάρες, Μιχάλης Καπηλίδης, τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου, ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος, μπάσο, Ηλίας Λαμπρόπουλος, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, ώρα έναρξης 21:45.οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται ανάλογα με τις ζώνες ακρόασης και θέασης από 13 έως 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης: viva.gr, καταστήματα Wind, Bookshop βιβλιοπωλείο (Εθνικής Αντίστασης 4, Πρέβεζα), «Κύκλος» βιβλιοπωλείο (Πολυτεχνείου 75 και Παλαμά, Πρέβεζα), «Αποθήκη cocktail bar» (Ιωνίας 8 και Χρήστου Κοντού, Σειτάν Παζάρ, Πρέβεζα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here