Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας, διοργανώνει την Παρασκευή 28 Αυγούστου το απόγευμα, στον εσωτερικό χώρο του Κάστρου, την 4η έκθεση κλασικών οχημάτων.
Το πλήθος των συμμετοχών είναι ήδη ιδιαίτερα αυξημένο από εκθέτες -συλλέκτες που θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει, η πρωτοβουλία είναι ενταγμένη στην προσπάθεια εξωστρέφειας της πόλης μας, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και απευθύνεται στους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων και κλασικών μοτοσικλετών και όχι μόνο.
Η Λέσχη υπόσχεται μια μαγική βραδιά με καλή μουσική, παρέα με οχήματα μιας άλλης εποχής, που το κάθε ένα έχει να αφηγηθεί και μία δική του ιστορία.
Οι συμμετοχές για την έκθεση είναι ακόμα ανοιχτές. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλείται όποιος επιθυμεί να εκθέσει κάποιο κλασικό όχημα, δηλαδή όχημα που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του και είναι σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στη σελίδα της στο facebook ή στα τηλέφωνα: 6943052572, 6946503183, 6974993974.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ