Το Εργατικό Κέντρο Άρτας σας καλεί στην Ομιλία που θα πραγματοποιήσει η Πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα, κυρία Zelmys Maria Dominguez Cortina, την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 9.οο μ.μ. στον θερινό κινηματογράφο «Ορφέα» Η κυρία Πρέσβης, θα μιλήσει για τη διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.
Μετά την ομιλία της Κυρίας Πρέσβειρας, θα ακολουθήσει προβολή της Κουβανέζικης ταινίας «Χορεύοντας με την Μαργκό» και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με τους «Δικριάν».

Λίγα λόγια για την ταινία
ταινία Φίλμ – Νουάρ έγχρωμη του 2015 σε σκηνοθεσία Αρτούρο Σαντάνα
31 Δεκέμβρη 1958, παραμονές της Κουβανικής Επανάστασης. Ένας σπάνιος πίνακας εξαφανίζεται από το σπίτι μιας όμορφης πλούσιας χήρας στην Αβάνα. Η σχέση μεταξύ τους εν μέσω της έρευνας και άλλων γεγονότων, αποκαλύπτει σιγά – σιγά την ιστορία τόσο του σπιτιού όσο και της ίδιας της οικογένειας. Η άφιξη των γενειοφόρων επαναστατών στην Αβάνα αλλάζει τη μοίρα όλων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ της Πρέσβειρας της Κούβας στην Ελλάδα, κυρίας Zelmys Maria Dominguez Cortina.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Άρτα της Πρέσβειρας της Κούβας στην Ελλάδα, την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουλίου, οργανώνει συνέντευξη τύπου με την Πρέσβειρα, κυρία Zelmys Maria Dominguez Cortina, την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 7.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Άρτας, (οδός Στρατηγού Μακρυγιάννη 40, απέναντι από το παλιό κάστρο της Άρτας).
Με εκτίμηση:
Για το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Άρτας
Ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας
Αλιφτήρας Γιώργος Κυρτσιάς Παναγιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ