Το “Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου”, στο Θεσπρωτικό, το οποίο τα προηγούμενα τρία χρόνια γνώρισε ξεχωριστή επιτυχία, ανέδειξε την αξία του γαστρονομικού πλούτου του τόπου, τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα, την ιστορία και τις παραδόσεις, δυστυχώς εφέτος, λόγω του COVID -19, δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως κάνει γνωστό σε ανακοίνωση Τύπου ο Δήμος Ζηρού.
“Γνώμονας και πρώτο μέλημά μας – τονίζεται – ήταν και είναι, η περιφρούρηση της υγείας. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των Συλλόγων, τους φορείς, τους επιχειρηματίες και όλους εσάς που στηρίξατε με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας τα τρία πρώτα “Συμπόσια Γαστρονομίας” και μας ενθαρρύνατε με την θετική σας διάθεση. Παραμένουμε πιστοί στη θέση μας ότι ο γαστρονομικός πολιτισμός του τόπου μας αποτελεί μια ιδιαίτερη αξία, η οποία τον χαρακτηρίζει. Η αξιοποίησή του με κάθε δυνατό τρόπο αναδεικνύει την περιοχή μας, της δίνει προστιθέμενη αξία και ταυτόχρονα συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Θα συναντηθούμε πάλι όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν με νέες γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και με περισσότερες ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και υπομονή!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ