«Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη»

Ως αναγνώριση της κοπιώδους προσπάθειας των προηγουμένων χρόνων χαρακτήρισε την καθολική εμπιστοσύνη που εκφράστηκε στο πρόσωπό του τόσο από τα μέλη του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας όσο και από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο εκ νέου πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης. Αποδοχή την οποία – όπως δήλωσε στον «Τ»- προσλαμβάνει και ως μεγαλύτερη ευθύνη στη νέα αρχή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (1η Ιουλίου), ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την κατανομή αξιωμάτων, οπότε και με την καθολική ψήφο όλων των μελών (7-0) αναδείχτηκε πρόεδρος του Συνεταιρισμού σε μια νέα ολοκληρωμένη πλέον θητεία.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πετανίτης υπήρξε αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού όταν το 2017 μετά την παραίτηση του τότε προέδρου, ανέλαβε το τιμόνι της συνεταιριστικής επιχείρησης ύστερα από αρχαιρεσίες και ψηφοφορία στο τότε Συμβούλιο. Την περασμένη εβδομάδα στις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου συγκέντρωσε 56 σταυρούς προτίμησης μεταξύ των 62 έγκυρων ψηφοδελτίων που καταμετρήθηκαν στην κάλπη.

Με το απόλυτο της αποδοχής ωστόσο (7-0) κατανεμήθηκαν και οι υπόλοιπες θέσεις ευθύνης των μελών του νέου Συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα: Αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο Χρήστος Γαλήνας, γραμματέας ο Γιώργος Μάγγος, ταμίας ο Παναγιώτης Καραμιχάλης και μέλη ο Σωτήρης Παπαγεωργίου (με αρμοδιότητα επί των εκκολαπτηρίων και αναπληρωτή τον Παναγιώτη Καραμιχάλη), ο Λάμπρος Γιαννάκης (υπεύθυνος Σφαγείου και Τεχνικού Τμήματος με αναπληρωτή τον Γιώργο Μάγγο) και η Παναγιώτα Μιχαλοπούλου. Υπεύθυνος για το Φυραματοποιείο του Συνεταιρισμού, ορίστηκε ο νέος αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλήνας.

Δημήτρης Πετανίτης: Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης για την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Συμβουλίου, ο εκ νέου πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Δημήτρης Πετανίτης, δήλωσε στον «Ταχυδρόμο της Άρτας»: «Αισθάνομαι ικανοποίηση και χαρά, καθώς εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα αυτό πρωτίστως καταδεικνύει ότι η σκληρή προσπάθεια της προηγούμενης τριετίας αναγνωρίστηκε από τα μέλη και με την καθολική τους αποδοχή εκφράστηκε στην κάλπη.

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν σας κρύβω ότι το αποτέλεσμα αυτό δημιουργεί αίσθημα ακόμη μεγαλύτερης ευθύνης για εμένα προσωπικά και όλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να καταβάλλουμε όλες τις δυνάμεις μας για την περαιτέρω πορεία και εξέλιξη της Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσω με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια, προκειμένου ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «ΑΡΤΑ» να καταστεί πολλαπλασιαστής οικονομικής ισχύος της περιοχής μας. Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας, να συστρατευθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, στη νέα αρχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ