Την Τετάρτη 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για την κατανομή αξιωμάτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την προεδρία θεωρείται ο και μέχρι σήμερα πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης που συγκέντρωσε 56 σταυρούς προτίμησης μεταξύ των 62 έγκυρων ψηφοδελτίων που καταμετρήθηκαν στις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα για το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισαν 65 μέλη του Συνεταιρισμού και καταμετρήθηκαν 62 έγκυρα ψηφοδέλτια, δυο λευκά και ένα άκυρο. Οι σταυροί προτίμησης που συγκέντρωσαν τα επτά μέλη έχουν έξης: Δημήτρης Πετανίτης 56, Χρήστος Γαλήνας 35, Γεώργιος Μάγγος 33, Παναγιώτης Καραμιχάλης 25, Λάμπρος Γιαννάκης 24, Σωτήρης Παπαγεωργίου 21, Παναγιώτα Μιχαλοπούλου 20 και επιλαχών αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μάγγος με 8 σταυρούς προτίμησης.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Ευθύμιος Ντάλλας (18 ψήφους), Αλέξανδρος Σιδέρης (16) και Παντελής Κοτρώτσος (12) με επιλαχών τον Παναγιώτη Παππαπάνο (4 σταυρούς προτίμησης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here