Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος Αθηνών, τον οποίο γνωρίσαμε σαν συνήγορο Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας του 29χρονου, Χρήστου Ζορμπά, που έχασε τη ζωή του στο εργατικό δυστύχημα στην «ΗΠΕΙΡΟΣ», είναι ευρύτερα γνωστός και για κάτι άλλο: Είναι συνήγορος Πολιτικής Αγωγής των Αιγύπτιων ψαράδων στην συνεχιζόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η αγόρευσή του, που κράτησε τρεις ημέρες, περιλαμβάνεται σ’ ένα κομψό βιβλίο που εκδόθηκε με τον ερεθιστικό τίτλο «Με τις μέλισσες ή με τους λύκους;». Κι όπως μάς επισήμανε ο δικηγόρος, Βαγγέλης Σακέλλιος, πρόκειται για μνημείο ύφους, ήθους και δικαιοπολιτικού στοχασμού. Με άλλα λόγια ένας άξιος υπερασπιστής σε μια υπόθεση που απαιτεί δικαίωση.

Εύσημα στο Εργατικό Κέντρο από Αθ. Καμπαγιάννη

Ευχαριστώντας το Εργατικό Κέντρο για τη φιλοξενία ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, είπε: «Από την πρώτη στιγμή το Εργατικό Κέντρο Άρτας φέρθηκε με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φέρεται ένα γνήσιο Εργατικό Κέντρο.
Κινητοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα βρίσκονταν μαζί με την οικογένεια έξω από την πύλη του εργοστασίου και πραγματικά έκανε κινήσεις προκειμένου να αναδείξει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του Χρήστου». Και για να το λέει ένας δικηγόρος της εμβέλειας του Θανάση Καμπαγιάννη που μετείχε σε πολύκροτες δίκες, δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να το αμφισβητήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ