Ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι δηλώσεις συμμετοχών για το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι.ΚΤΕΟ Autotest».

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Παρακαλούνται όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα να στείλουν στο mail@eleta.eu στοιχεία με ονόματα και φωτογραφίες του πληρώματος, φωτογραφία του αυτοκινήτου, αλλά και τους χορηγούς, ώστε να παρουσιαστούν οι συμμετοχές, στο πλαίσιο της γενικότερης προβολής και προώθησης του αγώνα.

Επιπλέον, για την μεταφορά αγωνιστικών με την αυτοκινητάμαξα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δήλωση συμμετοχής για την αυτοκινητάμαξα θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον έχει δηλωθεί η συμμετοχή στο ΣΔΔΑ και έχει πληρωθεί όλο το υπόλοιπο παράβολο στο λογαριασμό της ΕΛΕΤΑ.

Προηγούμενο άρθροΕπτά κρούσματα κορωνοϊού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Κλείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΟριστική διακοπή στη Super League 2 – Επικυρώθηκε η βαθμολογία, τερμάτισε 5ος ο Καραϊσκάκης!
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ