Η έλευση του Νίκου Καγιούλη στην Ελλάδα σήμανε συναγερμό στην ομάδα του Καραϊσκάκη, καθώς η τρίμηνη αναγκαστική απουσία του στη Γερμανία, ελέω πανευρωπαϊκής καραντίνας όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, δημιούργησε μια αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ εγκαταστάθηκε στην Άρτα συγκαλώντας διαδοχικά μίτινγκ με τους άμεσους συνεργάτες του – μέλη της Διοίκησης της Αρτινής ΠΑΕ. Πρώτο μέλημα, ήταν η πλήρης και ξεκάθαρη ενημέρωση για τα θέματα της ομάδας. Ζήτησε και παρέλαβε όλες τις εκθέσεις, ώστε να προβεί στις πρώτες αποφάσεις για την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου, το οποίο έχει εκπονηθεί όταν αγόρασε την ομάδα, αλλά λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Άρχισε από το καυτό οικονομικό θέμα το οποίο μεγεθύνθηκε λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού. Ο ομογενής επιχειρηματίας συζήτησε τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οικονομικά ζητήματα τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα επηρεάζουν την υλοποίηση του σχεδιασμού, σε μια εφ όλης συζήτησης, με τον Οικονομικό Διευθυντή, Παναγιώτη Γαλεάδη. Ο τελευταίος τον ενημέρωσε αναλυτικά, για έσοδα –έξοδα, οφειλές στο αγωνιστικό τμήμα και τα υπόλοιπα τμήματα, οφειλές προς τρίτους, διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες πχ με ΕΠΟ,ΣΛ2, εισροές από τηλεοπτικά, χορηγίες, διαφημιστικά.

Στη συνέχεια με εντολή του το λογιστήριο της ΠΑΕ προχώρησε στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων οι οποίες απορρέουν από τα οικονομικά παραστατικά.

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο, Στέλιο Μπέκα για να χαραχθεί η στρατηγική στις διαρκείς συνεδριάσεις των οργάνων του ποδοσφαίρου, καθώς ο Καραϊσκάκης ήταν από τις λίγες ομάδες που κατέθεσαν την δική της πρόταση για πιθανή αναδιάρθρωση. Πρόταση η οποία υπενθυμίζουμε απέσπασε κολακευτικά σχόλια ,γιατί πέραν των άλλων βασίστηκε σε ποδοσφαιρικά κριτήρια ,είχε ουσία και προπαντός ρεαλισμό.

Για το αγωνιστικό τμήμα είχε πολύωρες συναντήσεις αυτές τις μέρες με τον Τεχνικό Διευθυντή, Θόδωρο Κάντα, καθώς η στασιμότητα για τον αριθμό των αγώνων και το χρόνο διεξαγωγής αυτών έχει δημιουργήσει μια ανασταλτικότατα. Σε συνδυασμό δε, με την αναδιάρθρωση η οποία είναι πάντα στην επικαιρότητα, έχει αναγκάσει άπαντες στο ποδόσφαιρο σε στάση αναμονής, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα και η στελέχωση του εξαρτάται από τα τηλεοπτικά έσοδα και κυρίως σε ποια κατηγορία και ποιους αντιπάλους, θα ανταγωνιστείς.

Ο Τεχνικός Διευθυντής παρέδωσε την έκθεση του με εμπεριστατωμένα στοιχεία αξιολόγησης για όλους, καθώς επίσης και μια ξεχωριστή έκθεση για τους δανεικούς οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, με τον μεγαλομέτοχο να καλείται να αποφασίσει άμεσα.

Ο Καγιούλης πάντως έχει διαμηνύσει τα τελευταία 24ωρα στο αγωνιστικό τμήμα και ευρύτερα σε όλη την οικογένεια του Καραϊσκάκη, πως η επόμενη σαιζόν θα είναι ουσιαστικά η πρώτη του ως ιδιοκτήτης, και θα βάλει το δικό το στίγμα στη νέα εποχή της ομάδας επισημαίνοντας παράλληλα σε υψηλούς τόνους, πως όσοι εργάζονται στην ομάδα, θα λειτουργούν μέσα σε συγκεκριμένο, ξεκάθαρο και οριοθετημένο πλαίσιο (με κανόνες, δικαιώματα, υποχρεώσεις) το οποίο δεν μπορούσε να εφαρμοστεί άμεσα, καθώς η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έγινε μεσούσης της περιόδου, οπότε το τετράμηνο που τρέχει λειτουργεί ουσιαστικά ,ως τεστ αξιολόγησης .

Οι αποφάσεις του ιδιοκτήτη αναμένονται άμεσα.

Προηγούμενο άρθροΣτα 21 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣημαντική ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από αυτοκίνητο στο Λούρο Πρέβεζας!
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ