Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε ακόμη μία φορά στα διεθνώς αναγνωρισμένα Superior Taste Awards, αποσπώντας βραβεία ανώτερης γεύσης για τέσσερα προϊόντα της.
Επενδύοντας σταθερά στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αποκλειστικά από 100% Ελληνικό γάλα, στο φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε με τρια χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη, ένα προϊόν που αφορά στις αγορές του εξωτερικού, με δυο χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι και το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που λάνσαρε πρόσφατα, καθώς και με ένα χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.
Οι νέες αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά την αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων εξαίρετης ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία μεταφέρουν καθημερινά τη «Γεύση του Καλού» στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.
Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας- iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Για την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση το γεγονός πως τα προϊόντα μας διακρίνονται συνεχώς για την άριστη ποιότητά τους και την αυθεντική γεύση τους σε θεσμούς εγνωσμένου κύρους όπως τα Superior Taste Awards από το iTQi.
Μένουμε πιστοί στο όραμά μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα την φιλοσοφία μας να αποτελούμε τη «Γεύση του Καλού», παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μόνο από 100% Ελληνικό γάλα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας που με αγάπη και μεράκι, φροντίζουν ώστε τα αγνά μας προϊόντα να πληρούν αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας, καθώς και στους καταναλωτές που αναγνωρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και τα επιλέγουν καθημερινά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ