Άλλο ένα θύμα θρηνεί η εργατική τάξη της χώρας μας στο βωμό της αύξησης των κερδών των εργοδοτών.
Χθες βράδυ, δεν γύρισε από τη βάρδια του, ο Χρήστος από το Αθαμάνιο της Άρτας. Ήταν η τελευταία βάρδια του ηλεκτρολόγου σε εργοστάσιο γνωστής γαλακτοβιομηχανίας στην Καμπή της Άρτας
Οι συνθήκες του εργατικού ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή δυνάμεων της Πυροσβεστικής προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβιστεί από τον χώρο του ατυχήματος.
Οι δυνάμεις του ΜΕΤΑ στην Ήπειρο στέκονται στο πλευρό της οικογένειάς του και των συναδέλφων του και εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και αγανάκτηση για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.
Δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας, για την διαλεύκανση των συνθηκών του εργατικού ατυχήματος και για την αποκάλυψη των ενόχων. Για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και την εφαρμογή και την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα και για να σταματήσει η εντατικοποίηση και η υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων.
Τέλος καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη στάση εργασίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Άρτας για τη Δευτέρα 8/6/2020, από 6:00 – 8:00 το πρωί.

7/6/2020
Οι δυνάμεις του ΜΕΤΑ στην Ήπειρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ