Επιβεβαιώνει και τον τίτλο της η Βρετανική Εταιρεία «On time books» (βιβλία στη στιγμή= με την έννοια της επικαιρότητας), καθόσον ήδη εξέδωσε το βιβλίο με τις έξι ιστορίες ελλήνων νέων συγγραφέων, ανάμεσα στους οποίους και ο Αρτινής Καταγωγής Ντίνος Ανυφαντής.

Το βιβλίο με τίτλο «Corona virus is an alien or an ancient virus», έρχεται ως αποτέλεσμα του διαγωνισμού που η εν λόγω εταιρεία υλοποίησε στο διάστημα επιβολής καραντίνας στην Μ. Βρετανία, ζητώντας ιστορίες σχετικές με το θέμα του κορωνοϊού.

Μετά την αξιολόγηση οι καλύτερες επρόκειτο να εκδοθούν από τον Αγγλικό οίκο, αφού πρώτα μεταφράζονταν στην Αγγλική γλώσσα. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Ανυφαντής διακρίθηκε για την ιστορία του με τίτλο «Diary of chaos» (Το ημερολόγιο του χάους), το οποίο πλέον κυκλοφορεί στην Αγγλική έκδοση της «On time books».

Προς το παρόν με χαρά είδαμε το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο και σας παρουσιάζουμε σήμερα. Περιμένουμε βέβαια να δούμε αν και πότε μπορεί να εκδοθεί και στην ελληνική αφού μαζί με το μυθιστόρημα του δικού μας Ντίνου, εμπεριέχονται οι ιστορίες κι άλλων πέντε ακόμα ελλήνων νέων δημιουργών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ