Τραγωδία! Εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία «Ήπειρος» έχασε τη ζωή του βράδυ του Σαββάτου (6 Ιουνίου) από ηλεκτροπληξία την ώρα της δουλειάς του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζορμπά, 28 ετών, με καταγωγή από το Αθαμάνιο, διέμενε την Άρτα αλλά επισκέπτονταν πολύ συχνά το χωριό του όπου ζει η γιαγιά του. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αθαμανίου, Σπύρος Φώτης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε πρωί της Κυριακής, μας είπε ότι «το χωριό είναι συντετριμμένο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Χρήστος ήταν ένα παιδί εργατικότατο, φιλότιμο και αξιαγάπητο στην μικρή μας κοινωνία. Θα μας λείψει».

Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα του 28χρονου ηλεκτρολόγου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως από κάποιους γίνεται λόγος για εντατικοποίηση της εργασίας. Εκτός από τους συγχωριανούς και τους φίλους του «σοκ» έχουν υποστεί και οι συνάδελφοί του που τον περιγράφουν ως υπόδειγμα ήθους, συνέπειας και εργατικότητας.

Ο άτυχος εργαζόμενος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία. Το γεγονός έχει γίνει ήδη γνωστό στο Εργατικό Κέντρο Άρτας, με τον πρόεδρό του, Γιώργο Αλιφτήρα, να δηλώνει στην εφημερίδα μας ότι πρόκειται -και μάλιστα άμεσα- να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σήμερα κιόλας (Κυριακή 7 Ιουνίου) να υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την γαλακτοβιομηχανία «Ήπειρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ