Τραγική απώλεια για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Έφυγε από τη ζωή η φοιτήτρια Αλεξάνδρα Μπιστολάκη, για το θάνατο της οποίας εξέδωσε ψήφισμα το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου, και συλλυπητήριο μήνυμα το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στο οποίο φοιτούσε.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναφέρει στο ψήφισμά του: «Μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο της φοιτήτριας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Αλεξάνδρας Μπιστολάκη, με βαθιά οδύνη, αποφάσισε τα εξής: Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσης. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων».

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του τμήματος, Χαρίλαος Ναξάκης, επισημαίνει: «Το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της φοιτήτριας Αλεξάνδρας Μπιστολάκη που έχασε άδικα τη μάχη με τον θάνατο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ