Αντιστάθηκε με σθένος, κρατήθηκε όρθιος, δεν λιποψύχησε ποτέ, δεν κάμφθηκε το ηθικό του, διατήρησε το χαμόγελο, τον πολέμησε σκληρά, αλλά τελικά νικήθηκε από την επάρατη ο αγαπητός φίλος, Νίκος Κουτσούμπας, με καταγωγή από τους Μελισσουργούς.

Ο Νίκος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του Άννα και δυο όμορφα αγόρια, τον Χρήστο και τον Άρη. Ο Νίκος μετά το ιστορικό υποδηματοποιείο «Κουτσούμπα» επί της οδού Σκουφά, απέναντι από τον «Κακαβά», συνέχισε την ίδια δραστηριότητα, πολύ γνώριμη στον ίδιο, ανοίγοντας κατάστημα πάλι επί της οδού Σκουφά, απέναντι από το πνευματικό κέντρο-βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης. Το υποδηματοποιείο «Κουτσούμπας» άρχισε να λειτουργεί από το 1937 και αποτελούσε σήμα κατατεθέν του είδους στην Άρτα.

Ο εκλιπών ήταν αξιαγάπητος στη μικρή μας κοινωνία, είχε πάρα πολλούς φίλους και σ’ όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ένα διαρκές χαμόγελο. Ο θάνατός του μας συγκλόνισε όλους. Παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία στο ναό του Παντοκράτορα την Κυριακή το πρωί, στο ύστατο χαίρε, επικράτησε κοσμοσυρροή. Πιστός αναγνώστης του «Ταχυδρόμου» είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία να συζητούμε μαζί του αναλύοντας την τοπική επικαιρότητα. Θα μας λείψει. Στους δικούς του ανθρώπους μεταφέρουμε τα από καρδιάς συλλυπητήριά μας. Θα μείνει αξέχαστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ