Τηλεδιάσκεψη για να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης αιτήθηκε η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας με σημερινή της επιστολή προς τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Λεουτσάκο.

Η πρόταση από πλευράς Καγιούλη εμπεριέχει 16 ομάδες στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες, με κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κλειστά τηλεοπτικά συμβόλαια μίας τριετίας, ώστε να ορθοποδήσουν στην τεράστια κρίση οι ομάδες.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσίευσε η Αρτινή ομάδα:

ΙΣΧΥΡΗ SL2 με 16 και SL1 με 16

Μετά και την νέα τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής, χωρίς να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο καθώς φαίνεται μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στη SL2 και τη Φούτμπολ Λίγκ, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης, απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Λίγκας ζητώντας τη σύγκληση τηλεδιάσκεψης με θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση. Αφού επισημαίνει, πως για την λήψη απόφασης απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων, τονίζει χαρακτηριστικά.

«H κρίση που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρωτοφανής για όλους μας, ενώ για την αντιμετώπισή της πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, αν επιθυμούμε την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φρονούμε ότι ενόψει της προρρηθείσης κρίσεως υφίσταται η κατάλληλη χρονική συγκυρία η επαγγελματική κατηγορία της Sl2, να αποτελέσει έναν ισότιμο συνομιλητή στο τραπέζι του διαλόγου των ομάδων. Φρονούμε δε ότι μία δυνατή, αξιόπιστη και οικονομικά βιώσιμη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, όπως λειτουργεί με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Η θέση μας είναι λοιπόν ότι στην περίπτωση που συμφωνήσουμε ομόφωνα για την αναδιάρθρωση, οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες SL1 και SL2 πρέπει να έχουν από 16 ομάδες με κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ως εκ των άνω, αιτούμαστε όπως συγκαλέσετε άμεσα τηλεδιάσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μετά τιμής,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΣτους 147 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα – 21 νέα κρούσματα – 36 ασθενείς σε ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΠάνω από δύο τόνους προϊόντων πρόσφερε η ΔΩΔΩΝΗ
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ