Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Αρταίων οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων και των προαυλίων τους, που χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» και ίδιους πόρους του Δήμου

Το έργο, προϋπολογισμού 505.500 ευρώ, περιελάμβανε την αναβάθμιση, επισκευή, συντήρηση και πυρασφάλεια στα σχολεία, ενώ έμφαση δόθηκε στην τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στους αύλειους χώρους, αλλά και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Επίστρωση χυτού ελαστικοσυνθετικού δαπέδου (γήπεδο μπάσκετ) με υπόστρωμα, τοποθετήθηκε στα σχολεία: 2ο και 4ο λύκειο, 1ο γυμνάσιο και λύκειο, Τεχνικό λύκειο, στα γυμνάσια Κωστακιών, Φιλοθέης, Γραμμενίτσας και Καμπής και στο δημοτικό σχολείο Ρόκκα.

Απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες έγιναν στο τεχνικό λύκειο, στο 4ο, 6ο, 9ο δημοτικό, στο δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο Κωστακιών, στο δημοτικό και γυμνάσιο Ανέζας, στο γυμνάσιο Γραμμενίτσας, καθώς και στο 1ο γυμνάσιο Άρτας. Εργασίες πυρασφάλειας για την εξασφάλιση του αντίστοιχου πιστοποιητικού, εκπονήθηκαν στο 1ο και 2ο δημοτικό, στο 2ο και 4ο γυμνάσιο, στο 2ο και 4ο λύκειο.

«Ένας είναι ο στόχος μας-δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Τσιρογιάννης- τα χρήματα των δημοτικών τελών, των πολιτών δηλαδή να πιάνουν τόπο στην καθημερινότητα όλων. Θέλουμε σχολεία ασφαλή και λειτουργικά και γι’ αυτό δουλεύουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here