Ακυρώνεται για φέτος το Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αρμονίας»

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η μεγάλη χορωδιακή συνάντηση στην Πρέβεζα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας «Αρμονία», ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωση του 38ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, λόγω των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του, σημειώνει: «Η Χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία”, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, λειτουργώντας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας πιστά τις κρατικές οδηγίες, συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις, στην προσπάθεια για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19, σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής», τονίζει παράλληλα ότι η απόφαση αναβολής ελήφθη στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, και προσθέτει «θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια όλων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ανακοίνωση μεταφέρει θερμές ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής προς τις 30 και πλέον χορωδίες απ’ όλον τον κόσμο, που είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο 38ο φεστιβάλ, ανανεώνοντας το ραντεβού με όλους για τον Ιούλιο του 2021. Αναφέρει σχετικά: «Δε πτοούμαστε, όμως, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούλιο (5-11) του 2021, όπου όλοι ευελπιστούμε ότι θα έχουν διαμορφωθεί καλλίτερες συνθήκες και ο κόσμος θα έχει ξεπεράσει πολυεπίπεδα την πρωτόγνωρη αυτή κρίση. Ευχόμαστε τα καλλίτερα και σύντομα να ξαναγιορτάσουμε τη χορωδιακή μουσική στους φυσικούς της χώρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here