Αυξημένη προσοχή προς τους οδηγούς όχι μόνο των αυτοκινήτων αλλά και των δίκυκλων, συνιστά ο διοικητής Τροχαίας Άρτας, Χρήστος Τυρολόγος, καθώς με τη νέα επανεκκίνηση, την άρση δηλαδή των περιοριστικών μέτρων στο πρώτο στάδιο, διαπιστώνονται υψηλές ταχύτητες και εν πολλοίς απροσεξία.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε ότι είναι πολλοί οι πεζοί, πολλά τα αυτοκίνητα, καθώς επίσης πολλά και τα ποδήλατα. Από την πλευρά της η Τροχαία κάνει ό,τι μπορεί για την προστασία εποχούμενων και πεζών, πλην όμως δεν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του νομού.

Αφορμή για τη συνομιλία μαζί του, στάθηκε ένα ακόμη τροχαίο Δευτέρα βράδυ στο ύψος της διασταύρωσης προς Ανέζα. Όχημα εξετράπη της πορείας του, αλλά ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Η επέμβαση τόσο της Τροχαίας όσο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ ήταν άμεση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Οι σειρήνες πάντως που ακούστηκαν και ο ήχος τους έγινε έντονα αισθητός θορύβησε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι επικοινωνούσαν με τα γραφεία της εφημερίδας για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ