Τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου προσπαθεί να αποφύγει ο άνδρας που σήμερα το πρωί εκτέλεσε έναν οικόσιτο σκύλο στο χωριό Ράχη Άρτας.
Ο Κωνσταντίνος Νίκου, ιδιοκτήτης του σκύλου, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι σήμερα το πρωί ο πατέρας του πήγε στο κτήμα τους, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι τους, και εκεί ζει ο σκύλος τους. Κατά την επιστροφή το σκυλί τον ακολούθησε έφτασαν μαζί μέχρι το σπίτι της οικογένειας – που είναι μέσα στον οικισμό της Ράχης – και εκεί το ζώο τον περίμενε να βγει αφού ο άνδρας μπήκε μέσα στην οικία του κάτι να πάρει. Σε αυτά τα λεπτά της αναμονής ο γείτονας τους βγήκε έξω με την καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο τους πυροβολώντας τον δύο φορές.

Όταν γείτονες και μέλη της οικογένειας βγήκαν έξω ακούγοντας αρχικά τον πρώτο πυροβολισμό του έβαλαν τις φωνές ρωτώντας τον γιατί το έκανε και όπως μας επισήμανε ο κ. Νίκου ο δράστης του απάντησε «Γιατί δικό σου είναι το σκυλί;» και ισχυρίστηκε ότι το σκότωσε γιατί μπήκε μέσα στην αυλή του και ότι δεν αναγνώρισε ότι ήταν το σκυλί των γειτόνων του. Ο κ. Νίκου κάλεσε την Αστυνομία η οποία πήγε επί τόπου, ο δράστης κλείστηκε στο σπίτι του και αναμένεται πλέον η εισαγγελική εντολή ώστε οι αστυνομικοί να μπορέσουν να τον συλλάβουν μπαίνοντας στην οικία του.

Το πτώμα του σκύλου μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρουμπούκη και η ακτινογραφία έδειξε τα δεκάδες σκάγια στο σώμα του νεαρού ζώου που ήταν μόλις ενάμιση έτους.

Πηγή: zoosos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ