Ματαιώνεται η σπουδαίο αθλητική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος του Zagori Mountain Running, που συγκεντρώνει πάνω από 2.500 δρομείς στα μονοπάτια των Ζαγοροχωρίων. Οι διοργανωτές έλαβαν υπόψη τους τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού και βάζοντας πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των αθλητών ανανέωσαν το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Η Διοργάνωση του Zagori Mountain Running, έχοντας απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας που θα πρέπει να μας διακατέχει το επόμενο καθοριστικό διάστημα σταδιακής επιστροφής στην πολυπόθητη κανονικότητα, παρακολούθησε με προσοχή τις επίσημες οδηγίες της Πολιτείας, η οποία ξεκάθαρα μας καλεί να γυρίσουμε σταδιακά και μεθοδικά σε κάποιες από τις δραστηριότητές μας, με αυξημένο όμως τον ρόλο της προσωπικής ευθύνης!

Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην πράξη, την ιδιαίτερη σημασία που έχει για μας η προσωπική ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν στο Zagori Mountain Running, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού και οφείλουμε να θέσουμε σε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, την διασφάλιση της υγείας των κατοίκων της περιοχής του Ζαγορίου, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια.

Αν λάβουμε υπόψη μάλιστα, ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη το εμβόλιο ή ένα εξειδικευμένο φάρμακο που θα έβαζε τέλος στην ανασφάλεια και την αγωνία που έχει προκαλέσει η πανδημία στις ζωές όλων μας , είναι σαφές πως σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μέχρι σήμερα προφύλαξαν τον εαυτό τους μένοντας σπίτι.

Το ZMR είναι ο αγώνας των συναισθημάτων ,που εκφράζονται με κάθε σφιχτή αγκαλιά στον τερματισμό, μια ζεστή χειραψία πριν την εκκίνηση και το πλησίασμα που δεν είχε να φοβηθεί τίποτε και κανέναν! Η καινούρια κανονικότητα δεν θα μας επέτρεπε να ζήσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές κι αυτό θα ήταν οδυνηρό για όλους μας!

Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την αναβολή των αγώνων για το καλοκαίρι του 2021!

Το ZMR είναι μια μεγάλη γιορτή, στην οποία συναντιόμαστε όλοι κάθε χρόνο και μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές χαράς, αλληλεγγύης, αγάπης για την φύση και τον συνάνθρωπο! Το ΖΜR δεν είναι ένα απλό γεγονός , γι’ αυτό θέλαμε ο φετινός εορτασμό των 10 χρόνων, αν όλα πήγαιναν καλά, να γίνει όπως ακριβώς αρμόζει στην διοργάνωση και να μείνει χαραγμένος στη μνήμη όλων μας! Στην παρούσα φάση όμως , προτεραιότητα όλων είναι να “Μείνουμε Ασφαλείς”, να προσέχουμε όσους αγαπάμε και να είμαστε δυνατοί!

Δεσμευόμαστε πως το καλοκαίρι του 2021, το ZMR θα επιστρέψει στο αγαπημένο μας Ζαγόρι, για να μοιράσει χαρά και δυνατές συγκινήσεις σε μια μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστή την ίδια τη ΖΩΗ!

Τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει από τη Διοργάνωση ενημέρωση στους αθλητές για διαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν όλους όσοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε να είστε και να παραμείνετε υγιείς!

Προηγούμενο άρθροΤη νέα μορφή του ΞΕΝΙΑ παρουσίασε ο δήμαρχος Αρταίων
Επόμενο άρθροΠερισσότερα από 93 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ