Ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, καθώς υπεγράφη μεταξύ του Πρόεδρου της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Αρταίων, κ. Μιχάλη Κοτσαρίνη και των μισθωτών κ. Ευαγγέλου Αντρέα και κ.Ευαγγέλου Κωνσταντίνο, η σύμβαση μίσθωσης του Δημοτικού Τουριστικού Περίπτερου που βρίσκεται στον Λόφο Περάνθης, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή για το Τουριστικό Περίπτερο του Δήμου Αρταίων.
Οι μισθωτές προέκυψαν ύστερα από ανοιχτή διαδικασία δημοπρασίας και η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δώδεκα (12) χρόνια, ενώ το ενοίκιο ανέρχεται στο ποσό των 720,00 ευρώ μηνιαίως. Το οίκημα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον για την λειτουργία καφετέριας, ζαχαροπλαστείου και εστιατορίου, με στόχο να λειτουργήσει ξανά στην Άρτα ένας πολυχώρος ορόσημο για την περιοχή μας, για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες, με τελικό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας.
«Θέλαμε να αποκτήσει ζωή ξανά το Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο για αυτό το λόγο το βγάλαμε ξανά σε δημοπρασία. Είναι μια σημαντική ημέρα η σημερινή, διότι η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή του Δημοτικού Τουριστικού Περιπτέρου, για ένα χώρο που άλλοτε αποτελούσε και θα αποτελέσει μετά την επαναλειτουργία πόλο έλξης για Αρτινούς και επισκέπτες» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Α.Δ.Α.Ε Ο.Τ.Α Μιχάλης Κοτσαρίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ