ΑΛΛΟΙ έχουν κατά νου ότι λόγω καραντίνας θα στερηθούν το πιάσιμο του Μάη και άλλοι, όπως Εργατικά Κέντρα, τις συγκεντρώσεις και πορείες για να διαδηλώσουν πως η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά απεργία.

Δεν ξέρουμε τί θα γίνει αλλού, όμως ξέρουμε τί θα γίνει στην Άρτα από το Εργατικό Κέντρο, το οποίο, όπως μάς είπε ο πρόεδρός του, Γιώργος Αλιφτήρας, ετοιμάζεται την Παρασκευή να δώσει το παρόν του. Και μάλιστα με πολλές – πολλές εκπλήξεις.

Κατ’ αρχήν – επισημαίνει – συγκέντρωση θα γίνει, αλλά με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας όπως αποστάσεις, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά υγρά κλπ, για τα οποία υπήρξε ήδη φροντίδα προμήθειας, με δωρεάν φυσικά διανομή.

Το ξεκίνημα των εργαζομένων (ώρα 11 το πρωί) με αυστηρά περιορισμένο αριθμό και άκρως ελεγχόμενη πορεία, θα γίνει από το Εργατικό Κέντρο με κατεύθυνση και σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Κιλκίς, χωρίς να επακολουθήσει ομιλία. Η παραμονή στην πλατεία θα είναι ολιγόλεπτη, πλην όμως τα μηνύματα που πρέπει να περάσουν, θα περάσουν. Σιγά μη μπουν κι αυτά σε καραντίνα, αλλιώς τί συγκέντρωση θα είναι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ