ΣΤΑ ύψη το site του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ». Μετά την αναβάθμισή του και την συνεχή έγκαιρη και έγκυρη καθημερινή ενημέρωση κυριολεκτικά «πετάει».

Θα το παρατηρείτε άλλωστε και σεις ότι τα πρώτα δέκα δημοφιλή θέματα του μηνός Απριλίου ξεπερνούν τους χίλιους μοναδικούς χρήστες του διαδικτύου, με το κορυφαίο να έχει εκτιναχθεί πάνω από 3.000 μοναδικούς επισκέπτες. Ενώ πρέπει να σας πούμε ότι κοντά στους χίλιους, αλλά εκτός της πρώτης δεκάδας που εμφανίζεται στο site βρίσκονται έξι με επτά ακόμα θέματα. Μεταξύ αυτών η αναφορά στον Αρτινό γιατρό, Βασίλη Καραβασίλη, που εργάζεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου, αλλά και η συνέντευξη του πατέρα Βαρνάβα στη Βίκυ Καινούριου λίγο πριν το Πάσχα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του διαδικτύου (στατιστικά της Google), για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το site ξεπέρασε τις 100.000 προβολές. Στην ιστοσελίδα μας εκτός από τα τοπικά γεγονότα, έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα και για την τρέχουσα πανελλαδική επικαιρότητα.

Εν τω μεταξύ έχει νομίζουμε σημασία να επισημάνουμε ότι είναι από τα μοναδικά πανελληνίως site που παρουσιάζει τον κατάλογο με τα δέκα πρώτα δημοφιλέστερα θέματα. Κι αυτό το κάνουμε γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, απλά μας αρέσει η διαφάνεια, την οποία εφαρμόζουμε στην πράξη.

Να πούμε, όμως, και μια άλλη αλήθεια. Χωρίς τον δικό μας, Βασίλη Τσεκούρα, δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα. Εκτός από έγκυρος και έγκριτος αθλητικογράφος (με σπουδές στο αντικείμενο), παίζει στα δάχτυλα και την διαχείριση της ιστοσελίδας, καθότι μυημένος στην σύγχρονη τεχνολογία, γι’ αυτό και οφειλόμενο το ευχαριστώ μας. Και συνεχίζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ