Το Σάββατο 25 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βουλευτή Κατερίνα Νοτοπούλου και τον τομέα Τουρισμού με τους επαγγελματικούς φορείς της Ηπείρου.
Σε αυτήν θα πάρουν μέρος οι βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ Γεροβασίλη Όλγα, Κάτσης Μάριος, Μπάρκας Κώστας, Τζούφη Μερόπη, οι Συντονιστές των Νομών ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου.

Στη σύσκεψη εκ μέρους των φορέων θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των Ένωσεων Ξενοδόχων Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Πάργας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Ηπείρου, Πρέβεζας και Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΚΕ, ο Πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου, ο Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Λεωφορείων Ιωαννίνων.

Στη σύσκεψη θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στο τομέα του τουρισμού για την Ήπειρο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ