Περίσσεψαν τα χαμόγελα σήμερα το πρωί στο χώρο του νοσοκομείου Άρτας κατά την παράδοση του σύγχρονου ψηφιακού μηχανήματος υπερήχων που θα χρησιμοποιηθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το μηχάνημα έφτασε στις 10 το πρωί από την Αθήνα και παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Samsung Hellas, διευθυντή πωλήσεων Ν. Ελλάδας, Ιωάννη Φατούρο, παρουσία του διευθυντή Ζώνης Γάλακτος της βιομηχανίας «Ήπειρος» Νικολάου Σκανιά και του διευθυντή της «ΙΟΝ ΑΕ», Νίκου Λιόντου.

Στην παραλαβή του μηχανήματος αξίας 50.000 ευρώ με ισόποση προσφορά των δυο εταιρειών που εδρεύουν στην Άρτα, εκτός από τον διοικητή του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, Ευάγγελο Ντάκουλα, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια εκπροσώπησε ο υποδιοικητής της, Ιωάννης Νικόπουλος, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής της ΜΕΘ, εντατικολόγος, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, η διευθύντρια Παθολογικής κλινικής, Λένα Αθανασίου, η διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και Πνευμονολογικής κλινικής, Αύρα Λυκούρη, το μέλος του ΔΣ (εκπρόσωπος Εργαζομένων) και αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδας, Χρήστος Γιώτης και ο γιατρός της ΜΕΘ και εκπρόσωπος ιατρών στο ΔΣ, Νίκος Λαγός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ