Στην Περιφέρεια Ηπείρου παραδόθηκε χτες μέρος του υγειονομικού υλικού που η εταιρεία P&I διαθέτει στις μονάδες υγείας της Ηπείρου.

Ήδη από σήμερα άρχισε η παραλαβή του υλικού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», ενώ η ίδια εταιρία ζήτησε μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, στοιχεία και για άλλες δομές Υγείας και Πρόνοιας της Ηπείρου, νοσοκομεία, άσυλα ανιάτων, γηροκομεία και μονάδες προστασίας παιδιών, προκειμένου να συνδράμει με υλικά τη λειτουργία τους.
Στην παράδοση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος της P&I στα Ιωάννινα κ. Σοφία Κύργιου, η Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας κ. Αγνή Νάκου- Δασούλα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» κ. Σπ. Δερδεμέζης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΠΓΝΙ κ. Γ. Φλούδας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης ευχαρίστησε την εταιρεία P&I και τον πρόεδρό της κ. Β. Τριάδη για τη διάθεση του υλικού. «Ευχαριστώ τα μέγιστα για αυτή τη βοήθεια από την P&I και ειδικά τον συμπατριώτη μας κ. Τριάδη, ο οποίος με ενημέρωσε πως με την εταιρεία Permira θα βοηθήσουν όλα τα ιδρύματα της Ηπείρου, γηροκομεία, άσυλα ανιάτων, κ.ά.. Τους ευχαριστώ γιατί στη δύσκολη στιγμή στέκονται δίπλα μας και όπως μου είπε χαρακτηριστικά (ο κ. Τριάδης) αυτές οι εταιρείες αισθάνονται πλέον κομμάτι των Ιωαννίνων και της Ηπείρου».
Επίσης, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Ι. Γουδέβενο για την διάθεση φορητών υπερηχοκαρδιογράφων «παλάμης» σε νοσοκομεία της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Π.Γ.Ν.Ι., τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και από κέντρα Υγείας για τον έλεγχο εξ αποστάσεως ασθενών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ