Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συμμετέχοντας με ζήλο στη μεγάλη προσπάθεια στήριξης της τοπικής οικονομίας, στηρίζει τις επιχειρήσεις που η δραστηριότητά τους έχει πληγεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα επιδότησης τόκων υφιστάμενων δανειακών συμβάσεων και συμβάσεων πίστωσης ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ, παρέχει άμεση ρευστότητα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, βάσει κριτηρίων καταλληλότητας που αναφέρονται στη σχετική απόφαση, προκειμένου να τις βοηθήσει τόσο στη συνέχιση της λειτουργίας τους, όσο και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας. Η επιδότηση τόκων αφορά την περίοδο από 01/04/2020 έως και 30/06/2020.
Η Τράπεζα Ηπείρου είναι έτοιμη να αξιολογήσει άμεσα όλα τα αιτήματα από τους πελάτες της που είναι δικαιούχοι της Επιδότησης των τόκων των Δανείων τους.
Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου, στη διεύθυνση www.ependyseis.gr/mis ξεκινώντας από σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ (https://www.epirusbank.com/pressreleases/release-3356).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ