Συνελήφθη, χθες (14-04-2020) το πρωί σε χωριό της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση παράνομης παραμονής στη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών, παρέχοντάς τους κατάλυμα έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερθείσας υπηρεσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, πραγματοποίησαν χθες το πρωί αιφνιδιαστικό έλεγχο σε αποθήκες και παραπήγματα που βρίσκονταν εντός αγροκτήματος σε χωριό της Άρτας, όπου εντόπισαν να διαμένουν παράνομα δώδεκα -12- αλλοδαποί, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για τη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οι οποίοι και συνελήφθησαν προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω αγρόκτημα είχε μισθώσει ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια το υπεκμίσθωσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στους ανωτέρω μη νόμιμους αλλοδαπούς, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την παράνομη παραμονή τους στη χώρα.
Επίσης, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κατηγορούμενος για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ