Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με έντονο το συναίσθημα αλληλεγγύης, συμβάλλει στην στήριξη της καθημερινής σίτισης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), προσφέροντας προϊόντα για περισσότερες από 100 πολύτεκνες οικογένειες.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος «Η Γεύση του Καλού» που εστιάζει στη διάδοση και εφαρμογή μοναδικών πράξεων καλού σκοπού κα αγάπης, η ΔΩΔΩΝΗ προχωράει στην έμπρακτη στήριξη του Κ.Υ.Α.Δ.Α, προσφέροντας για 1 μήνα γαλακτοκομικά προϊόντα για την καθημερινή δωρεάν διάθεσή τους σε 136 πολυμελείς οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Η κοινωνική αυτή προσφορά ξεκίνησε τη Μεγάλη Εβδομάδα και αφορά συνολικά στη διάθεση άνω του ενός τόνου γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πολυμελών οικογενειών και των παιδιών που φροντίζει το Κέντρο.

Διαχρονικά πιστή στις αξίες που πρεσβεύει και με βασικό στόχο την ουσιαστική συνεισφορά, η ΔΩΔΩΝΗ έχει ήδη προσφέρει σημαντική ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και παράλληλα στηρίζει εκατοντάδες ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες της Ηπείρου σε εβδομαδιαία βάση, μέσω της διάθεσης προϊόντων απευθείας στο σπίτι.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ως χώρα και με την ευκαιρία της Ανάστασης του Χριστού, η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ θέλει να συμβάλει έμπρακτα στη στήριξη της κοινωνίας και των συνάνθρωπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Σαν εταιρεία στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε σταθερά ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα και να είμαστε πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, προσφέροντας 100% ελληνικά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα οικογενειακό τραπέζι».

Μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, η ΔΩΔΩΝΗ συμβάλλει σταθερά όπου υπάρχει ανάγκη, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει καθημερινά από τους καταναλωτές που επιλέγουν την Γεύση του Καλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ