Από την Π.Ε. Άρτας έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η λήψη και η εξέταση δειγμάτων από το σύνολο του προσωπικού επιχείρησης, στην οποία σε αρχικό στάδιο είχαν εντοπιστεί τέσσερις εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό. Συνολικά εξετάστηκαν 145 άτομα, από τα οποία τα 141 ήταν αρνητικά ως προς τη νόσο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου επισημαίνει ότι το αρνητικό αποτέλεσμα της εξέτασης, δεν άρει την υποχρεωτική και αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και τη διατήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης την οποία πρέπει να υιοθετεί κάθε πολίτης, είτε είναι εργαζόμενος σε μια βιομηχανία, είτε ασχολείται με αγροτικές κ.α. δραστηριότητες. Οι ανωτέρω συστάσεις πρέπει να αποτελούν καθημερινή πρακτική καθώς θεωρούνται ότι αποτελούν την αποτελεσματικότερη μέθοδο προστασίας για όλους τους πολίτες.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου θέλει να εκφράσει την ευαρέσκειά της για τον σεβασμό που επέδειξε προς τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και την επιχείρηση η συντριπτική πλειοψηφία πολιτών, ΜΜΕ και φορέων της Ηπείρου και ειδικά της Άρτας, ευελπιστώντας ότι όσοι κινήθηκαν σε αντίθετη κατεύθυνση προκαλώντας σύγχυση να αντιληφθούν το λάθος τους και τουλάχιστον να μην το επαναλάβουν σε τυχόν άλλη περίπτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ