Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Άρτας χαιρετίζει τους χιλιάδες υγειονομικούς σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν στις δεκάδες κινητοποιήσεις σε νοσοκομεία και σε δομές υγείας.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει: «Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, απαίτησαν μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξη του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

Πλάι στους μάχιμους υγειονομικούς βρέθηκε και το Εργατικό Κέντρο Άρτας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση στο νοσοκομείο Άρτας και στηρίζοντας αγωνιστικά τα αιτήματα για την υγεία. Έχει αξία να σημειωθεί η αξιοθρήνητη προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας που προσπαθεί να φορέσει στους υγειονομικούς φίμωτρο αντί για μάσκα, απαγορεύοντας να μιλούν για τα αιτήματα και τις άμεσες διεκδικήσεις σε συνθήκες πανδημίας. Θλιβερή εικόνα η παρουσία της αστυνομίας που προσπάθησε να διαλύσει την κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό, μπαίνοντας μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, για να κάνει «μαθήματα» στους γιατρούς, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε υγειονομικούς, ασθενείς και εργαζόμενους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ