Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άρτας για διευκόλυνση των αιμοδοτών δημιούργησε χώρο αιμοληψιών εκτός Νοσοκομείου, στο ισόγειο της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας «Γ. Μόραλης» (Νικολάου Πλαστήρα και Τσακάλωφ (πρώην Πυροσβεστική), που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αρταίων.
Η αίθουσα λειτουργεί από την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Με όλους εσάς που προσήλθατε να δώσετε αίμα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών του Νοσοκομείου μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες για την προσφορά ζωής που κάνετε. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρταίων που παραχώρησε την αίθουσα και στηρίζει συνεχώς τη λειτουργία της. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας σε αυτή τη δράση.

Η αίθουσα θα συνεχίσει να λειτουργεί όλες τις καθημερινές από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 π.μ. -2:00 μ.μ και για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο. Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν για συγγενή ή φίλο τους, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ