Στις 162 ανέρχονται οι νεότερες παραβάσεις των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας από πεζούς και οδηγούς που βεβαιώθηκαν από την αστυνομία της Άρτας, τις τελευταίες 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, από την ισχύ των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας έως σήμερα έχουν συνολικά βεβαιωθεί στο νομό μας 302 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 162 καταγράφηκαν από 28 Μαρτίου έως σήμερα 6 Απριλίου.

Από αυτές οι 38 αφορούσαν κίνηση με αυτοκίνητο με πάνω από δυο επιβαίνοντες, 61 κυκλοφορία με όχημα χωρίς βεβαίωση κίνησης, 11 για αναίτια κίνηση που αφορά περιπτώσεις όπου άλλο γράφει η βεβαίωση και σε άλλο χώρο βρίσκεται ο πολίτης. Επίσης 40 ήταν οι παραβάσεις κίνησης πεζών και 12 οι παραβάσεις από πολίτες που δεν έφεραν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή διαβατηρίου, παρά μόνο τη βεβαίωση.

Με αρμοδιότητα στον έλεγχο κίνησης επί της Ιόνιας οδού, την εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων από γέφυρα Καλογήρου έως Μενίδι, όλο το επαρχιακό δίκτυο καθώς και κάθε αστική περιοχή και δημόσιο χώρο, οι περισσότερες από τις παραβάσεις κυκλοφορίας με όχημα εντοπίζονται επί της Ιόνιας οδού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ