Φαίνεται ότι πιάνει τόπο ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες λειτουργίας εν μέσω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο λογαριασμός άνοιξε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων ύστερα από εισήγηση του δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη. Είναι συγκινητικό ότι πέραν των άλλων ανταποκρίνονται και απλοί πολίτες προσφέροντας μικρά αλλά και μεγαλύτερα ποσά. Στον λογαριασμό, απ’ ότι μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, κατατέθηκαν εκτός από τα 4.000 ευρώ της παράταξης της πλειοψηφίας «Αρτινών Συνεργασία», 5.000 ευρώ από την ΔΕΥΑ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης), 5.000 από την ΔΗΚΕΔΑ και έπεται συνέχεια.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο δήμαρχος της πόλης απευθύνθηκε προς όλους τους οργανισμούς του Δήμου που διαχειρίζονται κονδύλια, ζητώντας να συνδράμουν οικονομικά την προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά ιατρικού μέσου που ναι μεν είναι χρήσιμο στην σημερινή συγκυρία αλλά και θα παραμείνει ως πολύτιμο εργαλείο εφαρμοσμένης ιατρικής στο μέλλον.

Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την νοσοκομειακή κοινότητα ώστε, ανάλογα με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, να προταχθεί η σημαντικότερη ανάγκη και επιλογή. Λόγος για παράδειγμα γίνεται για ένα κινητό ακτινογραφικό μηχάνημα, με το οποίο ένας ασθενής ας πούμε μεγάλης ηλικίας, δεν θα χρειάζεται να μεταφέρεται στο ακτινολογικό τμήμα, αλλά να πηγαίνει ο ακτινολόγος στο κρεβάτι που νοσηλεύεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ