Καλάθια με γαλακτοκομικά προϊόντα σε εκατοντάδες ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες τε Ιωάννινα και Άρτα, θα προσφέρει από την Πέμπτη η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
Για την προσφορά συνεργάζεται με την Περιφέρει Ηπείρου, τους Δήμους Ιωαννιτών και Αρταίων καθώς και με τις Μητροπόλεις των δυο νομών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει «στόχος της πρωτοβουλίας είναι να παραμείνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στο σπίτι και να περιορίσουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις τους, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους».
Η κοινωνική πρωτοβουλία θα διαρκέσει αρχικά για ένα μήνα, ενώ ενδέχεται-όπως τονίζεται- να επεκταθεί για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αυτήν την περίοδο μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ στηρίζουμε σταθερά την τοπική μας κοινωνία και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η έμπρακτη συνεισφορά και υποστήριξη όλων όσων μας έχουν ανάγκη, αποτελούν τη μόνη υπεύθυνη επιλογή για να διαφυλάξουμε την υγεία, την ευημερία και το ίδιο το μέλλον μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ