Δεν είναι λίγες οι παραβάσεις για περιορισμό της κυκλοφορίας που σημειώθηκαν από την περασμένη Δευτέρα έως σήμερα Σάββατο, στην περιοχή της Άρτας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας οι παραβάσεις οδηγών αυτοκινήτων και πεζών, ανέρχονται στις 136. Οι παραβάσεις εξιδανικεύονται ως ακολούθως: 43 γιατί σε οχήματα επέβαιναν πάνω από δυο άτομα, 76 γιατί νε έφεραν καμία γραπτή βεβαίωση μετακίνησης ή ηλεκτρονικό μήνυμα και 17 σε πεζούς που επίσης δεν είχαν μαζί τους βεβαίωση μετακίνησης.

Να σημειωθεί ότι ελέγχους το Τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας διενεργεί στην Ιόνια οδό, όπου και καταγράφονται οι περισσότερες παραβάσεις, στην εθνική οδό από γέφυρα Καλογήρου έως Μενίδι και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Εκτός από την κίνηση με τα περιπολικά και τις μοτοσυκλέτες, οργανώθηκαν και διενεργούν ελέγχους πεζές περιπολίες με διακτίνωση σε όλο το νομό. Παράλληλα σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται η ΟΠΚΕ με σκοπό την αστυνόμευση κυρίως τις νυχτερινές ώρες για την αποτροπή εγκληματικότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ