Θετικά στο κορωνοϊό βρέθηκαν δύο δείγματα ανθρώπων από την Άρτα που είχαν σταλεί την περασμένη Πέμπτη για έλεγχο από το νοσοκομείο της πόλης.
Τα αποτελέσματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας έγιναν γνωστά το βράδυ της Παρασκευής. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μητέρα (65 ετών;) και γιό (43 ετών;) από τους Κωστακιούς και πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, λαμβάνοντας την σύσταση να παραμείνουν στο σπίτι τους και να επικοινωνούν με τους γιατρούς.
Προκειμένου να μην γίνει διασπορά του ιού, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έλαβαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και έτσι δεν χρειάστηκε να τεθούν σε καραντίνα. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, η οποία προχωρά σε ιχνηλάτηση για να διαπιστώσει τις επαφές τους με άλλους ανθρώπους, αλλά και τους χώρους που κινήθηκαν. Τα δύο κρούσματα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ώρες μέσω της καθημερινής ενημέρωσης που γίνεται από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου.
Με τις δύο νέες περιπτώσεις τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Άρτα ανέρχονται στα τρία. Είχε προηγηθεί η περίπτωση του συμπατριώτη μας, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here