Εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Άρτας, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια επιβολής περιοριστικών μέτρων για μετακινήσεις και συναθροίσεις.

Ωστόσο το ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος Καυκιάς, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Ανθούλα Μπούρα, όπως εξήγησαν στο protothema.gr, είχαν σοβαρό λόγο που τους ανάγκασε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Ο λόγος ήταν ο ερχομός του μωρού μας σε δύο μήνες από τώρα, οπότε θέλαμε να επισημοποιήσουμε την σχέση μας” λέει ο γαμπρός, διευκρινίζοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα και με τις συστάσεις που είχαν δοθεί από τον άνθρωπο που τέλεσε το γάμο, τον δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη. “Φορέσαμε μάσκες και προστατευτικά γάντια, δεν καλέσαμε κόσμο, πέρα από τους δύο μάρτυρες και φυσικά αφήσαμε στο σπίτι τους ηλικιωμένους” προσθέτει ο Κωνσταντίνος Καυκιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής κρατήθηκαν οι αποστάσεις και μετά τη λήξη βγήκαν μόνο οι τυπικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, μπορεί να περιμένει είπε ο γαμπρός, ο οποίος τη Δευτέρα πρέπει να βρίσκεται στο πόστο του για να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες του.

Ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, σχολίασε από την πλευρά του, ότι η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο, αρκεί να την προστατέψουν, επισημαίνοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διεξαγωγή της σύντομης τελετής και πως το ζευγάρι τα τήρησε κατά γράμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ