Την ώρα που όλος ο πλανήτης αγωνία για την εξάπλωση του φονικού κορωνοϊού και οι πολίτες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, υπάρχουν κάποιοι σε μια γωνιά της Γης που αγνοούν τις εκκλήσεις.

Μαντέψτε πού… Μα, φυσικά στην Ελλάδα! Όπως γράφει το newsbomb.gr “Είναι ο… μάγκας ο Έλληνας, ο… ανυπότακτος, ο δήθεν επαναστάτης, αυτός που δεν συμμορφώνεται ακόμα και όταν απειλείται η ζωή του ίδιου και των συμπολιτών του. Με απλά λόγια, είναι ο μαλ@@@, ο απαράδεκτος Έλληνας.

Πώς αλλιώς να το πούν οι επιστήμονες; Πόσες εκκλήσεις πρέπει να γίνουν; Πόσα διαγγέλματα να βγάλει ο πρωθυπουργός; Πόσες εικόνες φρίκης από την Ιταλία πρέπει να δεις βρε ηλίθιε για να καταλάβεις ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και επικίνδυνα.

Τι και αν οι Αρχές φωνάζουν εδώ και ημέρες πως πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτια μας ώστε ο κορονοϊός να μην εξαπλωθεί; Το ρεσιτάλ ανευθυνότητας, συνεχίζεται!

Δεκάδες συμπολίτες μας δεν δείχνουν να σκέφτονται ιδιαίτερα την υγεία του πληθυσμού, καθώς αψηφώντας όλες τις επιταγές ειδικών και Κυβέρνησης, αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα!

Είναι τόσο μεγάλη η έξοδος, σχηματίστηκαν ουρές εκατοντάδων μέτρων στα διόδια της Ελευσίνας!

Όπως καταγράφεται χαρακτηριστικά στον χάρτη της Google, στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας, ώρα 12:45, μεσημέρι Παρασκευής, είχε σχηματιστεί ουρά από αυτοκίνητα με πολίτες που εγκαταλείπουν τις πόλεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ