Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Δήμος Νικ. Σκουφά σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ, παρέχουν στους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων δωρεά, online φροντιστηριακά μαθήματα, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαίδευσή τους.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί. Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα είναι άμεσα διαθέσιμη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες».
Με την παρέμβαση αυτή, όπως τονίζεται, παρέχεται: «Συνδρομητική υπηρεσία. Εκπαιδευτικό υλικό. Video-διδασκαλία. Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη προς εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.
Συγκεκριμένα επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών. Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:
Μαθηματικά (Ε και Στ δημοτικού, Α, Β, Γ τάξεων του γυμνάσιου και Α, Β λυκείου). Γλώσσα (Ε και Στ δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του γυμνάσιου και Α,Β λυκείου). Φυσική (Α, Β λυκείου).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία των παιδιών στην παρακάτω διεύθυνση: https://forms.gle/DC5RAhZj4QF4Xx4w6
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 3822157 ή στο info@arnos.gr».
Σε μήνυμά της η δήμαρχος Νικ. Σκουφά, Ροζίνα Βαβέτση, αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ για την κοινωνική προσφορά τους και εύχομαι να ανταποκριθούν και άλλες επιχειρήσεις στο κάλεσμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς που απευθύνουν οι ΟΤΑ στις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ