Βαρύ οπλισμό βρήκε η αντιτρομοκρατική στις έρευνες σε διαμέρισμα στα Σεπόλια. Σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την τουρκο-κουρδική οργάνωση DHKP-C.Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, σε συνεργασία και με την ΕΥΠ, έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης (18.03.2020). Οι έρευνες ήταν στοχευμένες: μια στα Εξάρχεια κι άλλη μια στα Σεπόλια και δεν αφορούσαν την εγχώρια τρομοκρατία.

Την επιχείρηση φαίνεται ότι προκάλεσε ανάρτηση μέλους της οργάνωσης σχετικά με την κατάσταση στον Έβρο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να καλούσε ακόμη και σε ένοπλη αντίσταση ώστε να ανοίξουν τα σύνορα.

Στα Εξάρχεια, Αντιτρομοκρατική και αστυνομία “μπήκαν” στα γραφεία Επιτροπής Αλληλεγγύης για Τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους, στην οδό Τζαβέλλα 3. Στα Σεπόλια όμως, τα πράγματα φαίνεται πως ήταν πιο σοβαρά.

Οι έρευνα έγινε σε διαμέρισμα στην οδό Αυλώνος, όπου φαίνεται να έμεναν διέμεναν μέλη της DHKP-C. Η περιοχή αποκλείστηκε γρήγορα από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το newsit.gr, κλήθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών με ειδικό κουτί.

Το γιατί “απαντήθηκε” από την πρώτη, εξαιρετικά λιτή, ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής. Στο διαμέρισμα στα Σεπόλια έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ