ΤΑ δικά του… μετάλλια κερδίζει από την πλευρά του με το «κολλάει» που πήρε για τις μεγάλες διοργανώσεις ο Δήμος Αρταίων, κάτι που εμπεδώνεται στη συνείδηση των απλών πολιτών, οι οποίοι τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας πως θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους, καθότι Δήμος είμαστε όλοι.
Μεγάλη ήταν η διοργάνωση του final four Γυναικών του βόλεϊ στις 11 και 12 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 των Κωστακιών για την οποία ακόμα έχουν να λένε οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, οι ομάδες που πήραν μέρος αλλά και όσοι εντός και εκτός Άρτας παρακολουθούν αυτά τα γεγονότα. Εξίσου μεγάλη και μεγαλύτερη η σπουδαιότητα λόγω υψηλής συμμετοχής η διοργάνωση του «Δρόμου του Γιοφυριού» που όλα εκτυλίχθηκαν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.
Μέσα σε σχεδόν 20 μέρες, πλην των σημαντικών αθλητικών γεγονότων, θέμα έγινε και η αρτιότητα με την οποία περιβλήθηκαν.
Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Τις προπονήσεις της η Εθνική Ομάδα Γυναικών του Βόλεϊ ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων θα τις κάνει για 20 μέρες διαμένοντας στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ», στο Γυμναστήριο Τ9. Εκεί που στο πλαίσιο των προπονήσεων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ορισμένους φιλικούς αγώνες. Μικρό αυτό το κέρδος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ