ΜΕΤΑ το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της πόλης Άρτας, Άνω Καλεντίνης και Αγνάντων, εμβολιαστικό κέντρο λειτουργεί και στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου.
Το είχαμε σημειώσει πριν λίγες ημέρες, κάνοντας λόγο για αρχές του μηνός και ευτυχώς που δεν πέσαμε έξω, διότι αυτά συμβαίνουν ενίοτε όταν μάς μεταφέρονται πληροφορίες.

Την συγκεκριμένη λάβαμε από τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Στύλιο, ο οποίος είχε κάνει σχετική παρέμβαση στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, αναφέροντας ότι το εμβολιαστικό κέντρο λειτουργεί από 1η του μηνός Απριλίου, άρα δεν αποδείχθηκε πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Κάναμε τηλεφώνημα στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου προκειμένου να μάθουμε τον αριθμό συμπατριωτών μας που προσέρχονται να εμβολιαστούν, παίρνοντας την απάντηση ότι κατά μέσο όρο ανέρχονται στους 30 καθημερινά.

Νάχετε υπόψη πως όλοι αυτοί θα πήγαιναν στην Φιλιππιάδα, ακόμα και στην Πύλη Τρικάλων! Αν επρόκειτο για συνταξιούχους ΟΓΑ, ας πούμε, και πήγαιναν με ΤΑΧΙ, πάει το μηνιάτικο! Σωτήρια από κάθε άποψη επομένως η λειτουργία του.

Όταν τηλεφωνήσαμε στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου για να επιβεβαιώσουμε αν άρχισε να λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο, στην άλλη γραμμή απάντησε εργαζόμενη που μάς είπε ότι «ναι, ξεκίνησε από την 1η Απριλίου».

Επανήλθαμε με μια δεύτερη ερώτηση προκειμένου να μάθουμε τον καθημερινό αριθμό των εμβολιασθέντων, οπότε για να είναι περισσότερο ακριβής, η εργαζόμενη απευθύνθηκε σε πιο ειδικό. Στο τηλέφωνο ακούστηκε αντρική φωνή, δίνοντας απάντηση στο ερώτημά μας.

«Ειδικευμένο γιατρό διαθέτει το Κέντρο Υγείας» επανήλθαμε, διότι θα θυμάστε που σημειώναμε ότι υπάρχει κενό. «Εγώ είμαι» αντέτεινε, συμπληρώνοντας στη συνέχεια από την πλευρά μας με περισσότερα στοιχεία την ευχάριστη είδηση.

Ο ειδικευμένος γιατρός έπιασε δουλειά πριν ένα μήνα ως επιμελητής Β’, κατέχοντας μόνιμη θέση, είχε υποβάλει αίτηση πέρυσι τέτοια εποχή, ονομάζεται Σωτήρης Νίκος, και κατάγεται από το Κάτω Αθαμάνιο. Επιτέλους με ειδικευμένο γιατρό το εν λόγω Κέντρο Υγείας, στον οποίο ευχόμαστε καλή δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ