Λάβαμε και δημοσιεύουμε παρέμβαση-ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων, Λεωνίδα Τσίπρα, σχετικά με τον υπό κατασκευή δρόμο Αθαμάνιο-Θεοδώριανα.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρεται σε κατολισθητικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο υπό κατασκευή τμήμα μετά την παράκαμψη, στα οποία είχε αναφερθεί ο «Τ» στις αρχές του έτους, που όμως – όπως επισημαίνει – παραμένουν άλυτα.
Στο σημειώμά του προς την εφημερίδα μας, υπό τον τίτλο «Τί συμβαίνει με το δρόμο Αθαμάνιο-Θεοδώριανα;», σημειώνει σχετικά: «Παρακολουθούμε έκπληκτοι τελευταίως ότι η κατασκευή του δρόμου καθυστερεί, ειδικά στα πρώτα 500 μέτρα, όπου κινδυνεύει να αποκοπεί ο δρόμος από την κατολίσθηση των πρανών που ξεκίνησε στις 12 Ιανουαρίου 2021 (ενώ συνεχίζεται η κατασκευή μετά τα 500 μέτρα). Ρωτώντας την υπηρεσία αλλά και την κατασκευάστρια εταιρεία πληροφορηθήκαμε ότι το κόστος αυτού του τμήματος καλύπτεται από την ασφαλιστική εταιρεία που έχει κάνει ασφάλιση του έργου η κατασκευάστρια εταιρεία και όχι από το δημόσιο. Όμως ο δρόμος στο συγκεκριμένο τμήμα κινδυνεύει να αποκλειστεί κι αυτό μάς δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μήπως πρέπει να παρέμβουν οι διοικούντες (Δήμος, Περιφέρεια κλπ), για να προλάβουμε τα χειρότερα;». Έτσι πρέπει να γίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ