Menu
RSS

Ε-mail: taxydrom@gmail.com || Τηλέφωνο-FAX26810 77302

Γιώργος Στύλιος: Η ώρα της Άρτας!

Γιώργος Στύλιος: Η ώρα της Άρτας!

Διαδοχικές συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες, εργαζόμενους και άνεργουςπραγματοποιεί στην Άρτα ο Γιώργος Στύλιος, μεταφέρνοντάς τους το ολοκληρωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην Άρτα. «Οι προτεραιότητές μου είναι συγκεκριμένες», υπογράμμισε ο υπ. Βουλευτής. «Η Αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, η θωράκιση του αγροτικού εισοδήματος, ηολοκλήρωση και βελτίωση των απαραίτητων υποδομών για την παραγωγή με έμφαση στα εγγειοβελτιωτικά έργα, αποτελούν τις βασικές θεματικές ενότητες για τις οποίες θα αγωνιστώ. Για όλα τα ζητήματα αυτά έχω ενημερώσει ενδελεχώςτον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκηκαι είχε διατυπώσει και ο ίδιος κατά την ομιλία του στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο στην Άρτα και την Πρέβεζα. Τα ίδια ζητήματα καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να υλοποιηθούν τα έχω αναπτύξεικαι στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη».

Ο κ. Στύλιος υπενθύμισε ότι τα θέματα αυτά τα έχει ήδη καταθέσει κατ’ επανάληψη στο κοινοβούλιο με περισσότερες από 600 παρεμβάσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η απερχόμενη Κυβέρνηση, έπραξε ελάχιστα, επιδεικνύοντας χαρακτηριστική αδράνεια και αδιαφορία.«Ο τόπος μας, ενώ έχει ουσιαστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, παραμένει σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, από τους φτωχότερους στην Ελλάδα αλλά και την Ε.Ε.. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Με όλες μου τις δυνάμεις, θα διεκδικήσω να λάβει η Άρτα την θέση που της αρμόζεικαι να αναβαθμιστεί ουσιαστικά το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μου», τόνισε ο υπ. Βουλευτής.
«Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες προεργασίες μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνομιλιών»,ανέφερε ο κ. Στύλιος, τονίζοντας την άριστη προσωπική του σχέση και το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας με τους κυρίους Μητσοτάκη και Καχριμάνη», ενώ καταλήγει: «Ζητώ από τους Αρτινούς να δώσουν με την ψήφο τους ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία. «Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την περίοδο της τοξικότητας που ταλανίζει τη χώρα». Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

back to top

|| Όροι χρήσης & Σχόλια αναγνωστών ||

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.taxydromosartas.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

ΣΧΟΛΙΑ. Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί.