Logo
Print this page

Δημήτρης Σφήκας. Αλλάξαμε την εικόνα του Δήμου Αρταίων

Δημήτρης Σφήκας. Αλλάξαμε την εικόνα του Δήμου Αρταίων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Άρτας με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη

Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη Γερμανίας το 1970. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Άρτας το 1988. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Αγγέλη, έχουν δύο κόρες και ένα γιο, την Βάσια την Έλενα κα τον Μάριο.
Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο τμήμα ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) 1989-1993. Επιπλέον σπουδές είναι το μεταπτυχιακό του, με αντικείμενο σπουδές στην εκπαίδευση ευρισκόμενος στο στάδιο εκπόνησης της διπλωματικής του εργασίας.
Ασχολήθηκε με επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή της Άρτας από το 1996-2008. Κατέχει ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Άρτας, με ειδικό καθήκον «υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων». Εργάστηκε ως προπονητής-γυμναστής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες, αλλά και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (Α΄-Β΄ τοπικό και Γ΄ Εθνική), από το 1995. Σήμερα είναι προπονητής στην ομάδα νέων (Κ19) της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ομάδα Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου μάθησης, Ληξιαρχείου και Δημοτικής κατάστασης του Δήμου Αρταίων.

Αγάπη για την εργασία
Ο Δημήτρης Σφήκας υποστηρίζει ότι «η αυτοδιοίκηση απαιτεί μεράκι, πρέπει να δίνεσαι και να αγαπάς αυτό που κάνεις, γιατί η αγάπη για την εργασία αναδεικνύει την μακροβιότητα και την αριστεία.
Το 2014 μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιρογιάννη, αποφάσισε να κατέλθει στις εκλογές με το όνομα “Αρτινών Συνεργασία”. Άτομα που έκαναν σωστή επιλογή, αφοσιωμένα, δημιουργικά και παραγωγικά, άνθρωποι καθαροί, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών του. Ακολουθήσαμε το πρόγραμμα και το όραμα μας για την Άρτα σ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, όπως ακριβώς μας είχαν τάξει οι δημότες. Δεν είχαμε κανένα άλλο κίνητρο, παρά μόνο την αγάπη για τον τόπο που ζούμε. Την Άρτα».

Αλλάξαμε την εικόνα του Δήμου
Επισημαίνει ο Δημήτρης Σφήκας: «Στα χρόνια της θητείας μας αναδείξαμε πολλά θέματα, θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, μεγάλα έργα ανάπτυξης, έργα και παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες. Έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν τον Δήμο Αρταίων στο παρόν και στο μέλλον. Δεν υπολογίσαμε το πολιτικό κόστος και νοικοκυρέψαμε τον Δήμο».

Με έργα και όχι με λόγια
«Στις προηγούμενες εκλογές μού δώσατε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, υπηρετώντας τον Δήμο για πέντε χρόνια, με αποκορύφωμα την τιμητική θέση του αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού. Πιστεύω πως φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών σας, γι’ αυτό και ζητώ εκ νέου την στήριξή σας, προκειμένου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Δήμο από όποια θέση μου ανατεθεί, με ήθος, αξιοπρέπεια, αλλά πάνω απ’ όλα με σεβασμό έναντι των συνδημοτών. Προχωράμε με έργα και όχι με λόγια».

Με εκτίμηση,
Σφήκας Δημήτρης
Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού

Latest from ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Άρτας

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.