Menu
RSS

Ε-mail: taxydrom@gmail.com || Τηλέφωνο-FAX26810 77302

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της Άρτας - Items filtered by date: Wednesday, 03 January 2018

Έργα αστικής ανάπτυξης ύψους 3,3 εκατ. ευρώ στους μητροπολιτικούς Δήμους της Ηπείρου

Η δυνατότητα υλοποίησης έργων αστικής ανάπτυξης παρέχεται στους Δήμους Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών και Πρέβεζας, που ως δυνητικοί δικαιούχοι, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις στη νέα πρόσκληση της ΕΥΔ (Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης) Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα: «Επενδύσεις σε έργα αστικής αναζωογόνησης - 2η προκήρυξη».

Read more...

Ηλεκτροφωτισμός σε εθνική οδό Άρτας-γέφυρας Καλογήρου

Σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου αναδείχτηκε ανάδοχος για το έργο: «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε δύο σημεία επί της εθνικής οδού Άρτας-γέφυρας Καλο-γήρου», προϋπολογισμού 95.000 ευρώ. Ανάδοχος είναι η εταιρεία Βλάχας Π. - Σ. ΑΤΕ.

Read more...

Ένας (ιδανικός) καζαμίας του 2018

Παλιότερα, τουλάχιστον όταν ήμουν παιδί, τέτοιες μέρες οι εφημερίδες δημοσίευαν «Καζαμίες» της χρονιάς που επρόκειτο να ρθεί. Οι «Καζαμίες» αυτοί ήταν κείμενα που προέβλεπαν τα γεγονότα της επόμενης χρονιάς είτε μέσα από τις πληροφορίες που είχαν οι συντάκτες τους από τις διάφορες δημοσιογραφικές πηγές τους, είτε (συνηθέστερα) μέσω της δημιουργικής φαντασίας όσων αναλάμβαναν να τους διαμορφώσουν, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τις επιθυμίες του αναγνωστικού κοινού.

Read more...

Πνεύμα και Ηθική... με τον Στάθη Μπαρτζώκα (ΑΦ 840)

Εβδομήντα πούλμαν την ημέρα στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα και 80.000 επισκέπτες στην Ονειρούπολη της Δράμας μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες. Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Άρτας που έγινε στην δύσμοιρη πλατεία Σκουφά ήρθε έστω ένα πούλμαν από άλλη πόλη; Το είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο ότι η μεταφορά του Χριστουγεννιάτικου Χωριού από το κάστρο στην πλατεία Σκουφά θα ήταν ένα τεράστιο φιάσκο. Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε, για άλλη μια φορά, γιατί δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι η Δράμα είναι καλύτερη πόλη από την Άρτα. Όλα είναι θέμα επιλογών, προετοιμασίας και εξυπνάδας.

Read more...

Παρατάθηκε έως 16 Φεβρουαρίου η προθεσμία πληρωμής ενοικίου για δημόσιους βοσκότοπους

Παρατάθηκε έως τις 16 Φεβρουαρίου η προθεσμία πληρωμής του ενοικίου για τους δημόσιους βοσκότοπους. Η παράταση δόθηκε ένεκα των προβλημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με την διαδικασία είσπραξης μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών.

Read more...

Από τον Αγγέλο στον Αγγέλη

Απ’ το φτωχό και ταπεινό μπακάλικο, στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό Υπέρ-Μάρκετ. Από το στοιχειώδες και απαραίτητο, στην σύγχρονη ευμάρεια. Από το χύμα, στην τυποποίηση και τους χιλιάδες κωδικούς προϊόντων. Από τις πρωτόγονες μορφές εμπορίου, στον σημερινό υλικό πολιτισμό.

Read more...

Παράταση έως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου για πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας

Παράταση έως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου για την καταβολή τελών κυκλοφορίας ή παράδοσης των πινακίδων των οχημάτων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Στην περίπτωση που ο υπόχρεος δεν καταβάλει εμπρόθεσμα τα τέλη θα υποχρεωθεί να καταβάλει τσουχτερά πρόστιμα.

Read more...

Οι Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες κατέχουν το 37% της πορτογαλικής αγοράς

Οι Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες κατέχουν το 37% της Πορτογαλικής αγοράς και σε ότι αφορά την τσιπούρα και το λαβράκι η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση. Τα ιχθυηρά αποτελούν την κυριότερη κατηγορία των ελληνικών εξαγωγών στην Πορτογαλία ύψους 42,6 εκατ. Στην Πορτογαλία κατευθύνεται το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής ιχθυοπαραγωγής.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

|| Όροι χρήσης & Σχόλια αναγνωστών ||

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.taxydromosartas.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

ΣΧΟΛΙΑ. Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί.